2013. július 26., péntek

Bejelentés

Rossz hírem van azok számára, akik olvassák még a blogomat. Egy darabig nem várható friss, nem vagyok olyan lelkiállapotban a ma reggelemet két nyugtatóval kezdtem, és olyan pánikrohamom volt mint a filmekben hogy kell a zacskó!
Bocsi mindenkitől, de megértem, hogyha ezek utána már nem akar senki sem idelátogatni!

9 megjegyzés:

  1. Ugyan, TJ!
    Ne beszélj butaságokat :( Akik hűségesek, azok szépen megvárják, amíg jobban leszel, nem pedig elmennek, mert nem tudnak türelmesek maradni ;) (Én például maradok)
    Remélem, jobban leszel/vagy!
    OXOXOXO ~ Vacak

    VálaszTörlés
  2. Basszus, mielőbbi jobbulást kívánok! :O Én várlak vissza, ahogy szerintem még sokan mások. :)

    VálaszTörlés
  3. Jobbulast kivanok es hidd el en varni fogok,pihend ki magad es ha jobban leszek majd ismet nekilatsz a blognak (en varni fogok).

    VálaszTörlés
  4. Jézusom, TJ, remélem jobban vagy. Pihend ki szépen magad, remélem minél előbb rendbe jössz. Várni fogunk vissza a blogra, én legalábbis biztosan! :)
    Denselle

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Köszönöm szépen mindenkinek nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok és hogy nem hagyjátok el a blogomat sem. :) Ez nagyon sokat jelent!
    De sajnos van egy olyan érzésem, hogy ebből már nem fogok felépülni max csak picit leszek jobban annyira, hogy visszalátogassak.. de olvani megpróbálok mindenkit, mert még mindig vannak elmaradásaim :(

    VálaszTörlés
  6. Jaj istenem , hát ahogy olvastam egy pillanatra megállt bennem az ütő ! Szívből remélem , hogy semmi komoly és bármi is sodort ilyen lelkiállapotba az rendeződni fog. Akár hogy is én olvaslak akkor is ha egy évet kell várnom a folytira :)
    És kitartás !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy. Örülök, hogy te is írtál. Igazság az, hogy nem tudom ebből fel tudok-e épülni, mert nagyon fáj, ami történt.. egy pár napig nyugtatót meg altatót fogok szedni az tuti.. De amint tudok visszatérek írni is, de olvasni fogok mindenképpen. :)

      Törlés