2013. június 30., vasárnap

Új novella + verseny

Elkészültem a következő novellámmal, ez kicsit más, mint az előző.Ezt is versenyre írtam, ha van kedvetek elolvashatjátok a linkre kattinva, de ha még véleményetek is van azt még pluszban megköszönném, mert ez a téma, és stílus kicsit tőlem távol áll, és kíváncsi lennék mit gondoltok róla, hogy van e értelme próbálkoznom ilyesmivel is.. És szurkoljatok a versenyen. =) 



A novella egy jelenete..

4 megjegyzés:

  1. Szerintem elég megrázó lett... :(
    Milyen kegyetlenül fájhat az ilyen szituáció, nem kívánom senkinek se. Szent ég!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy elolvastad. :)
      Hát igen, hogy őszinte legyek elég rossz hangulatban voltam, amikor írtam (most se sokkal jobb). De kipróbáltam mennyire tudok szomorúan írni, hiszen a regényemben szükség lesz majd rá előbb utóbb..
      Amúgy igen valakinek az elvesztése tényleg fájdalmas.. párszor tapasztaltam már életemben..

      Törlés
  2. Hat en ezen ugy sirok mint egy kisbaba :))..Olyanokat tudsz irni ami olyan erzeseket valt ki az emberekbol mint belolem a siras...Istenem ez a tortenet nagyon megrazo es egyben fantasztikos...Soha nm sirtam meg ennyire egy torteneten csak az SzJG :)) Fantasztikus es sok szerencset a versenyre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú köszönöm szépen, azt hiszem ez nagyon nagy bók. :) Bár én nem olvastam még a SZJG könyveket, de azt tudom, hogy nagyon szereti őket mindenki. :)
      Ó, nem akartam, hogy sírj az írásomtól. :) De legalább tudom, hogy menni fog (remélhetőleg), amikor valakitől el kell búcsúzni a regényemből. :)
      Köszi, majd elmondom, hogy alakult a verseny. :)

      Törlés