2013. június 26., szerda

Bloglovin' + Új fejezet

Ahogy már mindenki kitette, én is kiteszem, hogy kövessetek a  Bloglovin' oldalon. Persze, ha van kedvetek hozzá, és szeretnétek követni a blogom frissítéseit. 

Először is itt a Vörös Hold linkje, ahol a történetemmel kapcsolatos infókat, fejezeteket olvashatjátok. A képre kattintva követhettek:
Katt a képre a Bloglovin' oldalamhoz!


A másik blogom pedig, ahol a novelláimat, verseimet, egyéb írós szösszeneteimet olvashatjátok. Kövessétek, hogyha kíváncsiak vagytok az írásaimra: 
Georgi IASHVILI
Katt a képre a Bloglovin' oldalamhoz!


A másik dolog, hogy akit érdekel az lájkolja be a facebook oldalamat, mert sok olyan dolog fog felkerülni, ami ide a blogba nem, például képek, vagy egyéb linkek. A képre kattintva eléritek az oldalam:
Katt a képre az oldalamért!

A következő, amiben a segítségeteket szeretném kérni. Az új regényem első fejezetét feltettem a másik blogomra. Szeretném a véleményeteket kérni róla, mert szeretném majd azt kiadatni vagy egy versenyre megírni, még nem sikerült eldönteni. Nyugodtan húzzátok le, és mondjátok el, hogy mi nem tetszik benne. Köszönöm szépen annak, aki elolvassa. A képre kattintva eléritek az első fejezetet:
Katt a képre az első fejezetért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése