2013. május 28., kedd

Facebook

Sziasztok! 
Lenne egy kérdésem, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Ti csináltatok a blogotoknak vagy történeteteknek egy facebook oldalt? Azon gondolkozom, hogy megérné e csinálni egyet, mert nem tudom, hogy lenne e rá érdeklődő. 
Nektek mi a véleményetek erről? Nektek van ilyen oldalatok? Mit szoktatok kitenni rá?

24 megjegyzés:

  1. Szia. Nekem még nincs facebook oldalam, de egy ideje gondolkodom rajta hogy csinálok.
    Általában az oldal friss posztjait, képeket szoktak kitenni, hogy mikor lesz új rész, frissek, hírek, egyszóval bármi ami eszedbe jut, vagy ami az oldallal kapcsolatos :)
    Remélem tudtam segíteni :)
    Szia :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen a véleményt, és a segítséget. :) És nagyon remélem, hogy neked is sikerül csinálnod, majd egy facebook oldalt. :)

      Törlés
  2. Szia én ép most kezdtem facelni:) nem kifejezetten a blogomnak csináltam,de azt is igyekszem népszerűsíteni rajta, szerintem egy próbát meg ér... bár most éppen le vagyok tiltva valami véletlen hibáért :S

    Ha fen leszel keresd a Blogregények tárháza csoportot :) Találsz majd ismerőst :)

    VálaszTörlés
  3. Oh jer te is :) már éppen indultam,hogy meginvitáljalak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) És csak úgy simán lehet csatlakozni? :) Vagy van valami feltétel?

      Törlés
  4. El kell hogy fogadjanak,de nekem egy pillanatba tellett, utána tölthetsz fel sztorit a fájlokhoz és közzé tehetsz a csoportban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, rendben köszönöm, akkor mindenképpen megnézem :)

      Törlés
  5. Én Ebony Morass ként vagyok felelhető ( jelenleg inaktivizálva sajnos )

    Klasz lenne ha mind tagok lennénk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neved van :) Remélem újra aktív leszel :)
      Szerintem is jó lenne :)

      Törlés
  6. Köszi :)
    Egy tanács figyelj a facen kit hogy hányszor jelölgetsz,mert én valami ilyen bakért lettem most bannolva :s

    VálaszTörlés
  7. No, közben én is tákoltam egyet. :) Való igaz, nem szabad egyszerre sok embert bejelölni, mert ideiglenes tiltást von maga után. Eden Ambré-ként megtalálok. ^^ Bár egyelőre csak van, tartalommal a későbbiekben fogom feltölteni. :)

    VálaszTörlés
  8. Rendben, köszi, hogy szóltál. :) Akkor már csak nekem kellene egy írós facebookot csinálnom, de még nem sikerült döntenem róla. :/

    VálaszTörlés
  9. Hmm, bennem közben felmerült egy másik kérdés is. "Magánszemélyként" érdemes írói oldalt nyitni, vagy mint író(palánta), azaz közszereplő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erre gondoltam alapból, hogy olyan oldalt lehetne e nyitni, ami olyan "lájkolós". Vagy az csak olyan íróknak jó, akik már kiadtak valamit?

      Törlés
    2. Nem tudom. Láttam olyan írói oldalt, aki még nem adott ki könyvet.

      Törlés
    3. Akkor ennyiből a válasz szerintem, hogy érdemes, már ha van az embernek olvasója, aki miatt nyitná. Mert végül is az nekik szól nem?

      Törlés
  10. De, igen. Akkor viszont csere. :D Egyébként abból a szempontból is "reálisabb" talán, hogy míg az első esetben csak ismerősnek jelöléssel lehet megnézni a nem nyilvános bejegyzéseket (miközben valójában azt sem tudják egymásról, ki fia-borja), míg oldalnál csupán lájkolni kell. :) Bár lehet, hülye vagyok, és túlbonyolítok mindent, ami nem lenne újdonság. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bonyolítod túl, én egyet értek veled. Mert ha valaki egy oldalt lájkol be, akkor nem kell attól tartania, hogy személyes dolgokat láthat meg idegen.
      Szóval talán akkor célszerűbb egy ilyen oldalt csinálni. :D Csak nem ezen gondolkozol, hogy csinálsz egyet :D

      Törlés
    2. De, mert bár délelőtt tákoltam egy profilt az álnevemmel, az ugye nem a "lájkolható" oldal (beképzeltség lenne rajongóit mondani, ha nincs is XD). Szerintem csinálok egyet. Aztán legfeljebb törlöm. :D

      Törlés
    3. Teljesen igazad van, ha mégse jönne be a dolog, még mindig törölheted :D
      Ha már így a rajongókról beszélünk, én mindig is úgy gondoltam, hogy az én történeteimet senki sem olvasná el, mert nem jók. Szerintem a mai napig nem vagyok vele megelégedve. (túl kritikus vagyok :D)

      Törlés