2013. november 24., vasárnap

Előzetes a 16. fejezetből

Sziasztok!
Tudom, hogy most tettem fel még csak a 15. fejezetet, de gondoltam, hogy mutatok nektek két részletet a következőből, mert az majd csak valamikor decemberben fog jönni, de még sajnos nem tudom, hogy mikor. Remélem, hogy tetszeni fognak a részletek! Előre is bocsánatot kérek, hogy várnotok kell majd a következő fejezetre. 

Ja, még valami. A napokban gondolkoztam, hogyha filmben láthatnám a történetemet, akkor kik játszhatnák a szereplőket. Nektek van valami ötletetek? Kiket tudnátok elképzelni a főszereplők szerepében? 

(…)Váratlanul történt minden. A következő pillanatban számos csuklyás suhant feléjük észvesztő sebességgel. A fiatalok annyira megrémültek, hogy nem volt elég idejük elmenekülni. Az egyik elkapta Dilen nyakát és egy fához szorította. A többi pedig körülöttük lebegett. June sikoltozott ijedtében.
– Rohanj! - nyöszörögte Dilen elhaló hangon.
Az egyik lény elindult a lány felé, Jason akaratlanul is elé ugrott, hogy megvédje. Az könnyedén félrelökte őt. Dilen erőlködött, hogy kiszabaduljon és megmentse June-t, de ereje egyre inkább kezdte elhagyni a testét. A levegőből hirtelen megjelent a segítség. Egy laza suhintással elintézte azt, amelyik a lánynak támadt. (…)


(…)Jason és June úgy rohantak, ahogy csak tudtak. A lány megbotlott egy kiálló gyökérben és elesett. A zuhanás közben beverte a fejét és elájult. A fiú lehajolt, hogy felemelje a lányt, de addigra odaért a lény is. Elkapta Jason nyakát és olyan magasra emelte, hogy a lába nem érte a talajt. Olyan erősen szorította, hogy már hörgött. Kapálózott, hogy kiszabadulhasson, de a helyzet reménytelen volt. Elnézett a lény válla fölött és látta, hogy Dilen rohan feléjük. Rávetette magát a csuklyásra, így az elengedte Jason-t, aki a földre esett. Felváltva köhögött és kapkodta a levegőt. Ahogy visszanyerte a rendes légzését, odamászott a lányhoz, hogy megpróbálja felébreszteni. Dilen az idegennel dulakodott. Hol az egyik, hol a másik került felülre, végül mégis az szorította le a fiút a földre. Jason tapogatózott és egy vastagabb faágat érintett meg. Felkapta és odahajította, így megzavarta az ismeretlen alakot. June kinyitotta a szemét és hosszan pislogott, és segítséggel felült. Cole jelent meg a semmiből, és leszúrta azt, aki Dilen-t támadta.(…)

4 megjegyzés:

  1. Drága TJ!
    Nagyon elszontyolítottál, hogy csak decemberben lesz fejezet, és ez a két részlet nem segített ennek megváltoztatásában. Kezdem úgy érezni, hogy az egészet direkt csinálod. És Jason... Ő hogy a francba kerül oda?! Miért? Mikor? Hogyan? Áááááá! Megőrjítesz!
    Csak jöjjön már az a december!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Ne aggódj, hamar itt lesz december hiszen milyen gyorsan pörögnek a napok. Csak egy kicsit kell várnod. :)
      Hát Jason hogy kerül oda? Hm.. majd kiderül a következő fejezetből :D

      Törlés
  2. ilyen izgi részt nem tudom, hogy fogom kivárni ;-)
    És nincs ötletem kijátszhatna kit de még gondolkodok rajta :)
    És mi folyik Jansonnal?

    Fanny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy megvártad a következő fejezetet. Tudom mindig nagyon sokára kerülnek fel. :(

      Törlés