2013. szeptember 11., szerda

Részlet

Gondoltam, hogy beteszek nektek egy kis részletet a történet jóval későbbi fejezetéből, hogy lássátok, hogy lesz itt még történés, és nem mindig uncsi dolgokról írok benne. :) Remélem, hogy tetszeni fog. 

(...) Két csuklyás alak vonszolt egy fiatal fiút. A megkötözött rabot úgy húzták maguk után a földön, hogy nem törődtek vele hány ág vágja arcon. A ruhája már elhasadt, az arcán a piszok és vér keveredett. Minél jobban erőlködött, hogy megmeneküljön, annál jobban feszültek rajta a kötelek. Már kezdett nagyon elfáradni, de a remény lángja nem halványult benne. Minden erejét összeszedte, hogy kiszabaduljon, de mindhiába.
A családjára gondolt, az őrzőjére, aki már minden bizonnyal meghalt, vagy közel állhatott hozzá. Végigpörgette rövid élete legfontosabb eseményeit, az első csókját az iskola legszebb lányával, a bulikat, az átalakulását, és amikor megkapta az őrzőjét, aki a legjobb barátja is volt. Lassan kezdett beletörődni abba, hogy az ő élete is rohamosan a végéhez közeledik.
Hirtelen megállt a két sötét alak és maguk elé taszították őt. A fiú arccal esett a földre, a maradék erejével próbált felkelni, de visszanyomták. Oldalra fordította a fejét, hogy megnézze hol és kikkel van. Nem tudta rendesen megfigyelni őket, csak a hosszú köpenyeket látta, de abból sokat. Furcsa, ismeretlen hangokat hallott, mintha beszéd lett volna, de egy szavukat sem értette. (...) 

/15. fejezet részlete/

7 megjegyzés:

  1. Na erről van szó! Van is egy tippem, kiről lehet szó, de nem mobdom meg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok, hogyha majd odaérünk kiderül e, hogy jól tippeltél. :)

      Törlés
  2. Kinek nincs?
    De remélem rosszul sejtem!
    Gyorsan kövit nagyon felcsigáztál!!!
    Fanny

    VálaszTörlés
  3. Szia TJ!
    Hűűha! Az első csók az iskola legszebb lányával. :) Most nagyon kíváncsivá tettél. Máris imádom ezt a fejezetet, pedig csak egy kicsit olvastam még belőle. :) Remélem hamarosan olvashatom az egészet!
    Először azt gondoltam ezekről a fekete csuklyásokról, hogy dementorok. De aztán rájöttem, hogy nem a HP-bben vagyunk. xD Szóval most nagyon kíváncsi vagyok rájuk, és remélem megmenekül 'a fiú' tőlük. :)
    Siess vele! :)
    xxx Denny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát biztos, hogy jó személyre gondolsz? ;) Mert nem biztos, hogy róla van szó :P
      Az igazság az, hogy tényleg onnan van az ötlet a dementorokról, és talán picit hasonlítanak is rájuk, de mégsem teljesen. :) Mindjárt felkerül a következő rész :)

      Törlés
    2. Tulajdonképpen nem csak egy tippem van, és most, hogy mondod jobban hajlok a második fiú felé. :) De van még egy tippecském, de az elég gyengécske. :)
      Hát, ötletforrás mindig kell. ;-D Jaj de jó! Megyek is olvasni. :D

      Törlés