2015. március 7., szombat

Vélemények!

Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm, hogy elolvastátok a legújabb fejezetemet ennyi szünet után is. Tényleg nagyon köszönöm. :)
Mindig nagyon jó érzés bármilyen visszajelzést kapni, legyen az pozitív, vagy negatív. Láttam, hogy volt olyan, akinek nem tetszett a fejezetem. Ezzel nincs semmi baj, sőt örülök neki, hogy őszintén jelezte, de azt szeretném kérni mindenkitől, hogyha valami nem tetszik a fejezetben, vagy javítási javaslata van azt mondja el, akár névtelenül is. Nagy segítség lenne, mert így tudom hogyan javíthatok a történeten és az írásomon. Minden megsértődés nélkül mondom ezt, semmi baj nem lesz abból, ha valaki negatívot is mond, annak mindig örülök, hogyha építő jellegű kritikát is kapok.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget, és bátran mondjátok meg mi az, ami nem tetszett/ tetszik. Ez minden fejezetre érvényes. :)

Üdv, TWJ

1 megjegyzés:

  1. Drágaságom a töröld rész annak szól hogy eddig egymáshoz se nyúltak most meg bárhol bármikor csak kamatyolnának?! az a töröld vélemény arra utal hogy imádunk szeretünk de az előző rész túlon-túl plátói volt valahogy nem hasonlított az eddig kialakított stílusodhoz és a szereplők jeleméhez. remélem nem gázoltam bele semmibe csak ez a meglátásom. Örök rendszeres olvasod: Funny <3

    VálaszTörlés