2015. április 25., szombat

verseny, szereplők

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Gondolkoztam azon, hogy mit szólnátok, hogyha csinálnék egy novella versenyt? Természetesen nyereménye is lenne, azt is kitalálom majd. Most egyelőre csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdekelne-e titeket és indulnátok-e rajta, mert csak akkor van értelme, ha több jelentkező lesz. :) Minden véleményt szívesen fogadok ezzel kapcsolatban, mert még nem indítottam semmilyen versenyt. :) Ha tetszik az ötlet, akkor vagy jelezzétek kommentben, vagy jelöljétek a bejegyzés alatt. (tetszik: részt vennék; töröld: nem vennék részt). 

Valamint egy másik dolgot és szeretnék kérdezni. Sokat gondolkoztam azon is, hogy ti hogy képzelitek el a szereplőimet? Kíváncsi lennék rá, és ha küldenétek nekem emailben képeket, azt nagyon megköszönném, persze felkerülnének a képek a blogra, ha engedélyezitek. :) Vagy akár itt kommentben is linkelhettek szereplőket. :)

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzésemet és azt is, hogy jelzitek a véleményeteket. :) Bármilyen egyéb kérdést is szívesen fogadok, és válaszolni fogok mindenre. :)

TWJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése