2015. január 9., péntek

Új fejezet infó!

Sziasztok!

Először is elnézést kérek, tudom, hogy nagyon eltűntem az utóbbi időben, de voltak dolgok, amiket meg kellett oldani. Viszont most azt tudom mondani, hogy a hétvégén felkerül a második rész első fejezete, csak azt nem tudom még melyik nap. Szóval már az első fejezetre nem kell sokat várni, addig meg szeretnék nektek mutatni egy képet, amit nem régen találtam. Emlékeztek arra a jelenetre, amikor Cole a régi gyárban kiláncolja Beccát és Dilent? Ez a kép engem arra emlékeztet, remélem nem volt olyan régen, amikor azt olvastátok, és emlékeztek még rá. 
Akik az első részben azt várták, hogy June-Dilen közt megtörténjen az a bizonyos első csók, most örülhetnek, mert itt több is lesz, mint egy. :)
Köszönöm mindenkinek, aki eddig türelmesen várt. 

Plusz: Van egy új Pinterest oldalam, ahol, ha van kedvetek megnézhetitek a történethez kapcsolódó inspiráló képeket. :) 
Pinterest <- Katt :)

egy kis emlékeztető:

(...) A láncokat gépekhez, erős vasakhoz erősítették, amik biztosan megtartanak két hatalmas, erős farkast. Dilen leült az egyik falhoz. Cole és Rebeca először a négy vasbilincset szerelték fel a kezeire és a lábaira, majd miután ezzel végeztek, hozzáerősítették a vastag láncokat a bilincsekhez. Dilen kipróbálta, hogy mennyit bírnak.
-          Elég erősnek tűnnek, gondoljátok, hogy tényleg kitartanak? - nézett a többiekre a fiú.
-          A legerősebbeket szereztem mindenből. Nálam mindig beválnak, akkor remélhetőleg nálad is. - válaszolta a nő, miközben tűrte, hogy Cole rajta is elvégezze a szükséges előkészületeket.(...)


2 megjegyzés:

  1. Szia! Nemrég találtam rá a blogodra. Egy szuszra végigolvastam a történeted. Nagyon tetszik. Fordulatos és lebilincselő. Imádom a karaktereket. Jól kidolgoztad őket. Nagyon várom a folytatást! Csak így tovább! :-)
    Üdv: Roryka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, hogy elolvastad a történetemet, és nagyon örülök, hogy tetszett. :) Köszönöm. :)

      Törlés